Tule mukaan tukiryhmääni!

Tänään on tasan puoli vuotta seuraaviin eduskuntavaaleihin. Olen ehdolla kansanedustajaksi Vihreiden listalla Uudenmaan vaalipiirissä. Puoli vuotta menee äkkiä. Nyt alkaa olla aika aloittaa kampanjointi ja perustaa teistä ihanista ihmisistä muodostuva tukiryhmä auttamaan minua kampanjoinnissa. Ensimmäiset treffit on suunnitteilla lokakuulle.

Haaveilen fiksusta, koskettavasta ja kivasta kampanjasta. Rahaa ei ole ylenpalttisesti käytettävissä, mutta luovuutta, iloa ja tarmoa sitäkin enemmän. Keskeiset kampanjateemat tulevat olemaan vihreän arvomaailman mukaisia, inhimillisiä, mutta jumppaisin niitä vielä mieluusti tukiryhmäni kanssa.

Tukiryhmässäni on taatusti mukavaa. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi mitään kokemusta politiikasta ja itsestään voi antaa juuri sen verran, mitä pystyy. Tukiryhmäläiset tsemppaavat, ideoivat, organisoivat ja osittain toteuttavatkin kampanjaa. Mukana voi olla tietty myös etänä. Ehdokkaana lupaan tietenkin kiittää kaikkia yhdessä tehdystä työstä. Tukiryhmässä toimiminen ei ole vain ehdokkaan eduskuntaan kampeamista, vaan jotain suurempaa. Se on iso demokratiateko, kansanvaltaista aktiivisuutta. Meillä täällä Suomessa vielä on sellaista luksusta kuin avoin demokratia ja luotettavat vaalit. Itse ajattelen, että eduskuntavaaleissa on mahdollisuus tärkeistä asioista puhumiseen, ihmisten kohtaamiseen ja yhdistämiseen sekä toivotun muutoksen toteutumiseen.

Maailma tarjoaa katastrofia toisensa perään emmekä voi heittää hanskoja tiskiin. On sisuunnuttava entisestään ja tehtävä voitavansa. Periksi emme voi antaa, eikä itsestäänselvyyksiä ole. Haluan olla näinä haastavina aikoina mukana ratkaisemassa yhteiskuntamme kohtalonkysymyksiä. Suomi tarvitsee luovia ja kestäviä ratkaisuja, eteenpäin katsovaa asennetta sekä vielä enemmän yhdessä tekemistä.

Olen antipopulisti. Tarjoan kestäviä ja kannustavia ratkaisuja sekä puoluerajat ylittävää yhteistyötä. Olen sitoutunut yhteisten asioidemme hoitamiseen kunta- ja aluepolitiikassa jo yli 14 vuoden ajan. Olen valmis ponnistelemaan jatkossakin lujasti sen puolesta, että meillä ja ympäristöllämme on täällä upeassa Suomessa hyvä.

Minä uskon politiikkaan, kunhan sitä tehdään fiksusti ja avoimesti. Minä uskon tietoon. Se pitää kaivaa niin datasta kuin ajattelustakin. Ja minä uskon sivistykseen. Se on toisistamme huolehtimista, jatkuvaa oppimista sekä värisyttäviä kulttuurielämyksiä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä, niin lisään sinut tukiryhmäni viestintäfoorumeihin. Varoitus: vaalikampanjoinnista saattaa myös innostua! Ja voi saada vaikka uusia kivoja ystäviäkin. O-ou.

Ilmoittaudu kipinkapin mukaan täällä:
JES, ilmoittaudun mukaan!

<3 Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *