Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023!

Uudenmaan Vihreät nimesi minut eilisessä kokouksessaan eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin. Mitä suurimmat ja nöyrimmät kiitokset luottamuksesta!

Olen nyt ollut mukana paikallispolitiikassa jo 14 vuoden ajan. Toimin tällä hetkellä Järvenpään kaupunginvaltuutettuna ja valtuustoryhmämme puheenjohtajana, Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettuna, aluehallituksen jäsenenä sekä Keusoten hallituksen jäsenenä.

Työskentelen mainostoimistoyrittäjänä vastuullisia brändejä rakentaen. Olen koulutukseltani teologian kandidaatti. Monipuoliseen työuraani sisältyy myös mm. vuodet erityisluokanopettajana. 


Tavoittelen kansanedustajuutta, koska haluan olla näinä haasteellisina aikoina mukana ratkaisemassa yhteiskuntamme kohtalonkysymyksiä.

Ajattelen, että Suomi tarvitsee luovia ja kestäviä ratkaisuja, eteenpäin katsovaa asennetta sekä vielä enemmän yhdessä tekemistä.

Minä uskon politiikkaan. Kun sitä tehdään fiksusti ja avoimesti. Minä uskon tietoon. Se pitää kaivaa niin datasta kuin ajattelustakin. Ja minä uskon sivistykseen. Se on toisistamme huolehtimista, jatkuvaa oppimista sekä värisyttäviä kulttuurielämyksiä.

Kutsun juuri sinut ja ystäväsi tekemään kanssani fiksua, koskettavaa, kivaa, vauhdikasta ja ikimuistoista kampanjaa. Laita viestiä, niin lisään sinut jengiin! Kampanjasuuunnitelmat ovat vielä täysin auki teemoista tempauksiin. Mutta tästä se lähteeeeee!

Lisätiedot: Tiia Lintula tiia.lintula@vihreat.fi www.tiialintula.fi IG: @tiialintula LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tiia-lintula-527a77164/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *